Responsabilitate Sociala

rbls3Capital LEASING sprijina abilitarea economica si incluziunea financiara a persoanelor cu venituri mici si medii din comunitatile in care isi desfasoara activitatea cu intentia de a ajuta persoanele dezavantajate social sa dobandeasca independenta financiara. Colaboram indeaproape cu o serie de parteneri din zona organizatiilor si fundatiilor pentru a dezvolta proiecte menite sa imbunateasca standardul de viata in cadrul societatii civile.

In toate activitatile noastre, sprijinim leadership-ul si acumularea de cunostinte, valorificand resursele de care dispunem, expertiza, produsele si oamenii intr-un efort comun sustinut. Este mai mult decat filantropie, ceea ce presupune colaborarea activa cu partenerii sociali, dezvoltarea de programe si voluntariatul bazat pe expertiza angajatilor nostri.

ventureconnect-300x270Ne  concentram eforturile pentru a ajuta beneficiarii proiectelor de responsabilitate sociala prin:

  • Educatie si dezvoltare financiara – sprijinirea adultilor si tinerilor cu venituri mici si mijlocii in dobandirea unei stabilitati financiare prin cresterea si pastrarea activelor financiare proprii.
  • Microfinantare – faciliteaza accesul persoanelor cu venituri mici si mijlocii la produse financiare care le pot imbunatati si accelera incluziunea financiara.
  • Dezvoltarea microintreprinderilor – sporirea numarului de intreprinderi mici si mijlocii care ofera venituri si oportunitati de angajare persoanelor cu venituri mici si mijlocii.

fpp2