Finantare tranzactii comerciale

Afacerea ta se bazeaza pe vanzarea unor produse calitative si vrei sa-ti optimizezi fluxurile financiare? Atunci poti beneficia de programele noastre de finantare a tranzactiilor comerciale care iti aduc o multime de avantaje: solutionarea problemelor legate de lichiditatea imediata, fidelizarea clientilor tai prin acordarea directa de credite la achizitie, folosind o platforma IT complexa, pe care ti-o punem la dispozitie. Astfel, grijile financiare dispar, iar clientul tau beneficiaza de cea mai buna oferta financiara. Ne bazam pe relatii de lunga durata si sustinem creativitatea alaturi de plus valoare. Impreuna suntem mult mai buni. Spre binele clientului.

Factoring / Scontare instrumente de plata

Nu-ti asuma riscuri necontrolabile sau greu gestionabile. Lasa-ne pe noi sa te conducem pe cea mai buna cale. Si numai inainte!

Pe baza sistemului de factoring, iti finantam afacerea cel mai rapid prin preluarea riscului de neincasare la termen a facturilor tale. Prin aceasta operatiune, cumparam de la tine efectele de comert, inainte de a ajunge la scadenta. Noi iti platim suma inscrisa pe efectul de comert, mai putin taxa scontului, socotita din momentul scontarii pana la scadenta. Cu noi, totul devine mai simplu si mai usor de gestionat.

Asset-Management
Credit comercial

Ai o idee de afacere sau doar vrei sa continui ceea ce ai inceput? Ai nevoie de un partener care sa te sustina financiar pentru a-ti optimiza cash-flow-ul si pentru a te ajuta sa te dezvolti? Suntem aici pentru a identifica impreuna cele mai bune forme de finantare. Creditul comercial este una dintre ele si se regaseste sub urmatoarele categorii:

  • Credit de tip revolving (linie de credit)
  • Credit pentru activitatea curenta (credit capital de lucru)
  • Credit pentru investitii