Servicii Financiare

Oferta noastra de leasing financiar iti poate asigura succesul. Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, indiferent daca iti doresti o singura masina sau o flota intreaga, indiferent daca iti doresti o ambarcatiune sau echipamente agricole, avem solutii ca ele sa devina ale tale. Cu un avans mic si rate lunare si mai mici, cu noi mergi mai departe.

Afacerea ta se bazeaza pe vanzarea unor produse calitative si vrei sa-ti optimizezi fluxurile financiare ? Atunci poti beneficia de programele noastre de finantare a tranzactiilor comerciale care iti aduc o multime de avantaje: solutionarea problemelor legate de lichiditatea imediata, fidelizarea clientilor tai prin acordarea directa de credite la achizitie, folosind o platforma IT complexa, pe care ti-o punem la dispozitie.

Scrisoarea de garantie este un document scris prin care noi, in calitate de finantatori, ne angajam, in mod irevocabil ca, in cazul in care clientul nostru (debitorul principal) nu va plati la termen o suma indicata expres in documentul respectiv, sa platim prin subrogare, direct si neconditionat in contul beneficiarului.