Leasing Financiar

Visele pot deveni realitate. Trebuie doar sa ai curaj. Si incredere in ceea ce facem impreuna.

Oferta noastra de leasing financiar iti poate asigura succesul sau iti poate schimba stilul de viata. Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, indiferent daca iti doresti o singura masina sau o flota, indiferent daca iti doresti o ambarcatiune sau echipamente agricole, avem solutii financiare ca ele sa devina ale tale. Cu un avans mic si rate lunare si mai mici, cu noi mergi mai departe.

Autovehicule

Ai pus bazele unei afaceri si ai nevoie de o masina sau chiar de o intreaga flota? Sau poate doresti sa reinnoiesti parcul auto. Este foarte bine. Avem solutii la indemana si foarte practice.

Capital LEASING ofera un produs de finantare rapid, pentru o gama variata de autovehicule noi sau second hand (autoturisme, vehicule comerciale, masini de constructii), de provenienta interna sau externa. In functie de necesitati, alegi autovehiculul dorit iar Capital LEASING intocmeste rapid oferta de leasing personalizata, conform optiunilor si solicitarilor tale.

Prin oferta noastra de leasing ai posibilitatea de a folosi mai eficient resursele financiare ale societatii si de a beneficia de un sistem de plata flexibil si de un management avantajos al taxelor.

Echipamente

Chiar si cele mai marunte lucruri fac diferenta. Doresti sa utilizezi cea mai noua tehnologie sau cel mai performant echipament? Noi avem solutia, indiferent de domeniul tau de activitate. Echipamente agricole, medicale sau din domeniu energiei regenerabile sunt numai cateva exemple in care te putem ajuta cu o oferta financiara care sa corespunda necesitatilor tale.

Folosesti echipamentele sezonier? Nu este nicio problema. Apasarea financiara o putem prelua noi. Tu trebuie sa te ocupi doar de afacerea ta.

Imobile

Am intrat pe piata leasingului imobiliar cu un scop precis: acela de a sprijini proiectele inovatoare adaptandu-ne nevoilor particulare ale fiecarui client. In timp, structurile complexe de leasing imobiliar pe care le-am implementat ne-au ajutat sa ne impunem pe piata de real estate ca un jucator dinamic, stabilind parteneriate cu numerosi dezvoltatori imobiliari, dar si cu diversi investitori intr-o gama vasta de domenii.

Fabrici sau hale industriale, centre comerciale, cladiri de birouri sau centre logistice nu mai sunt demult obiective greu de atins pentru noi si pentru clientii nostri. Pentru ca avem variante eficiente de acordare a finantarilor, pentru ca oferim consultanta cu solutii practice si asiguram flexibilitate economica si financiara. Iata doar o parte dintre serviciile specializate, menite sa minimizeze potentialele riscuri: consultanta juridica si fiscala privind tranzactiile de leasing imobiliar, consultanta tehnica privind achizitionarea imobilelor, servicii de asigurare.