Responsabilitate sociala

Capital LEASING sprijina abilitarea economica si incluziunea financiara a persoanelor cu venituri mici si medii din comunitatile in care isi desfasoara activitatea cu intentia de a ajuta persoanele dezavantajate social sa dobandeasca independenta financiara. Colaboram indeaproape cu o serie de parteneri din zona organizatiilor si fundatiilor pentru a dezvolta proiecte menite sa imbunateasca standardul de viata in cadrul societatii civile.

In toate activitatile noastre, sprijinim leadership-ul si acumularea de cunostinte, valorificand resursele de care dispunem, expertiza, produsele si oamenii intr-un efort comun sustinut. Este mai mult decat filantropie, ceea ce presupune colaborarea activa cu partenerii sociali, dezvoltarea de programe si voluntariatul bazat pe expertiza angajatilor nostri.

Ne concentram eforturile pentru a ajuta beneficiarii proiectelor de responsabilitate sociala prin:
Educatie si dezvoltare financiara

sprijinirea adultilor si tinerilor cu venituri mici si mijlocii in dobandirea unei stabilitati financiare prin cresterea si pastrarea activelor financiare proprii

Microfinantare

faciliteaza accesul persoanelor cu venituri mici si mijlocii la produse financiare care le pot imbunatati si accelera incluziunea financiara

Dezvoltarea microintreprinderilor

sporirea numarului de intreprinderi mici si mijlocii care ofera venituri si oportunitati de angajare persoanelor cu venituri mici si mijlocii.